Φιλοσοφία

Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ο μεγαλύτερος όμιλος υποδομών στην Ελλάδα με διεθνή παρουσία και μακροχρόνιες επενδύσεις στους τομείς της κατασκευής, των παραχωρήσεων, της διαχείρισης απορριμμάτων, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ανάπτυξης ακινήτων.

Με δραστηριότητες σε 29 χώρες και περίπου 6.000 εργαζόμενους, ο Όμιλος καταγράφει κύκλο εργασιών €1,3 δισ. (2019). Συνδυάζοντας τα 70 έτη εμπειρίας του με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, δίνει ζωή σε έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Διαθέτοντας σημαντική εξειδίκευση στα πλέον περίπλοκα και απαιτητικά έργα, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατατάσσεται στην 83η θέση μεταξύ των 100 μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων παγκοσμίως (Global Powers of Construction 2018, Deloitte).

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί το πιο σημαντικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Ενώνοντας τις δυνάμεις των εταιρειών του Ομίλου μας, δημιουργούμε μια πολλά υποσχόμενη ομάδα στελεχών υψηλού επιπέδου, αξιοποιώντας τη διεθνή και πολυδιάστατη παρουσία της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και τις συνεχώς αναπτυσσόμενες δραστηριότητες των θυγατρικών της. 

Λαμβάνοντας υπόψη τις κρίσιμες πτυχές κάθε επιχειρηματικού τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, ενισχύουμε διαρκώς την ανταγωνιστική μας θέση, επενδύοντας στην προσέλκυση εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και δεξιοτήτων. Διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας προοπτικές για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας.